vineri, 15 martie 2013

Vinul distruge celulele maligne

Foto: http://www.womenshealthmag.com
Vinul este un produs miraculos în a omori celulele canceroase
El este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.
Gustul sau este agreabil si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
Daca aveti posibilitatea, plantati o vita de vie în gradina voastra !!!
Cîte persoane mor în timp ce acest secret este pastrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?
Puteti sa consumati fructele in maniere diferite: puteti să mîncati pulpele, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii etc
I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor.
Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer.
Se considera de asemenea ca un agent antimicrobian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala foarte inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.
In Elvetia soselele supraterane au fost inlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date in circuitele agricole special numai pentru cultivarea vitei de vie.
In Elvetia, care este tara farmaceuticelor, s-a constatat ca-i mai bine pentru elvetieni sa consume in mod moderat vin, nu medicamente ucigatoare.
Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca el distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas...
Componentele acestei plante au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, ptr incetinirea cresterii celulelor canceroase si ce este inca foarte uimitor este ca acest tip de terapie si cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase!
Institutul de Stiinte in Sanatate, Les Breuleux, Suisse
Text primit prin email