duminică, 3 iunie 2012

Canabisul vindecă… cancerul

Foto: http://ginuca27.blogspot.com
Un leac care a fost tinut in secret si oamenii mor fara sa fie nevoie... De necrezut! Urmariti filmul, e scurt si la obiect! In coltul din partea stanga jos a ecranului exista buton de selectie a limbii, inclusiv romana (din acel buton se deschide o fereastra mica cu un cursor negru. Glisati acel cursor pana ajungeti la limba dorita).
In Romania, langa Brasov exista un centru de cercetare si o mica fabrica producatoare de ulei de canepa. Singura din Europa (Informaţie primită prin email)

Cum scapi de căpuşe, dacă s-au fixat pe corp

Foto: www.libertatea.ro
Valabil pentru oameni si pentru animale
Din batrani si experienta proprie (avand animale), indiferent de stadiul in care este capusa, ori doar o pata neagra, ori deja umflata de sange, ca un bob de fasole:
  1.   Daca s-a prins o capusa si ai in casa untura, acoper-o complet cu untura solida si dupa doua-trei minute se desprinde (ea se sufoca, untura nu permite nici un strop de aer si capusa scoate capul din piele);
daca nu s-a desprins inca,  pui untura din nou.
 
2.   Daca ai tinctura de iod, imbibi foarte bine un tampon de vata in tinctura si tii pe capusa cateva minute (3-4) si ea se va desprinde. Eventual mai picuri cativa stropi de tinctura pe tampon in timp ce il tii pe capusa. Atentie, nu iod simplu ci numai tinctura ! Daca este adanc prinsa in piele, repeti operatiunea. Atunci cand o rupi fortat si ramane capul in piele, se produce infectia.
Faceti asta si nu veti ajunge la doctor.
  3.   Daca vezi pe mana, picior etc. o insecta mica verde sau bruna cu o pozitie ciudata infipta sub piele faci urmatoarele: Cu un tampon de tifon bine  inmuiat in acetona se tamponeaza insecta si in citeva minute cade singura. Se desinfecteaza bine cu iod si se spala bine mainile cu apa si sapun. Se unge locul cu alifie de galbenele cu propolis. Se institue regim cu fructe si legume, iar medicul de specialitate face tratament cu antibiotice.
Sper sa nu fie nevoie, dar este bine de retinut.
Sfaturi primite de la un prieten din Elvetia. Va dati seama, a aflat toata Europa si turistii sunt preveniti cum sa se fereasca de capuse. (Mail primit de la profesor Octavia Buhociu)