miercuri, 23 ianuarie 2013

Cum scăpăm de diabet în 30 de zile (Text primit via e-mail…)

Foto: http://www.medicover.ro
Despre cum se amelioreaza si mai ales despre CUM SE VINDECA DIABETUL IN 30 DE ZILE (sau chiar mai putin, intr-o saptamana, daca se urmeaza alimentatia sanatoasa si protocoalele de sanatate ale doctorului Robert Morse.
In acest documentar este vorba de 6 persoane, bolnave de diabet (doua cu diabet de tip I, si 4 cu diabet de tip II), dependente de insulina si medicamente, care merg la o clinica de intinerire din Arizona, numita Tree Of Life Rejuvenation (Copacul vietii) si acolo, timp de 30 de zile, manaca numai cruditati (cu alimentatie vegana - vegetariana 100%), fac miscare, stau intr-un mediu ambiant placut si se relaxeaza.
Rezulatele sunt spectaculoase: 4 dintre ei renunta complet la medicamente si insulina (inclusiv unul cu diabet tip I – despre care se spune ca este insulino dependent toata viata lui si netratabil, asa se spune in medicina conventionala (medicina alopata): “Diabetul nu se poate vindeca”.
Unul dintre ei renunta dupa 2 saptamani, dar oricum si in cazul lui, efectele erau vizibile (renuntase complet la medicamente si insulina si avea valori normale ale glicemiei in sange, dar si o mai buna stare de sanatate).
Cel de-al 6 lea, cel mai rebel si conditionat dintre toti, care avea diabet de tip 1 din copilarie, nu a respectat conditiile de vindecare 100%, a ajuns la 5 unitati de insulina in loc de 70 cate lua de obicei si si-a schimbat un pic atitudinea fata de viata si tratament in sine (fata de noul stil de viata sanatos).
Ne sunt prezentate incercarile psihologice prin care trec eroii nostrii si lupta cu ideile preconcepute, cu multiplele conditionari pe care societatea, medicina conventionala (medicina alopata), mass media, anturajul, parintii, rudele etc. ni l-au oferit de cand am venit pe lume.
Este evident si rolul pe care il poate avea si credinta intr-un anumit tratament, intr-o alimentatie sanatoasa, intr-un nou stil de viata (adeseori aceasta credinta fiind suficienta pentru a vindeca), entuziasmul, optimismul, gandirea pozitiva, perseverenta, rabdarea.
Concluzia: Diabetul se poate regresa (se poate da inapoi), se vindeca si deci se poate preveni printr-un stil de viata sanatos, o alimentatie sanatoasa, alimentatie vegana (vegetariana 100%) cu cat mai multe cruditati (alimente negatite, neprocesate).
Pentru a viziona documentarul, insotit de subtitrare cu traducerea in limba Romana, accesatil link-ul de mai jos.
http://www.sanatatesiviata.ro/alimentatie-sanatoasa/89-alimentatia-sanatoasa-articole-documente-studii/381-pur-si-simplu-crud-dand-inapoi-diabetul-in-30-de-zile-cum-se-vindeca-diabetul-simply-raw-reversing-diabetes-in-30-days-video-91-minute